Norsk Skipsmeglerforbund

Norsk Skipsmeglerforbund

Velkommen til Danske Bank​

 
 • Boligfinansiering fra 2,00 % 
 • Innskuddsrente inntil 1,50 % / BSU 3,10 %
 • Gold Total kundeprogram kr 25,-
 • 0,5 % lavere rente på billån
 • 50 % på etablering av personforsikring

Hvorfor velge Danske Bank?

​I Danske Bank får du helhetlig og individuell rådgivning. Vi vet at ingen kunder er i samme situasjon og derfor behandler vi alle forskjellig.

Vi setter oss godt inn i din økonomiske situasjon før vi gir råd om hvordan økonomien bør organiseres for fremtiden. Vi går gjennom alt i fra dagligøkonomi, finansiering, forsikringer til sparing og pensjon. Vi vil ta utgangspunkt i bedriften sine pensjons– og forsikringsordninger, slik at vår rådgivning understøtter den løsningen bedriftens ledelse har valgt for deg.

Hos oss får du skreddersydde løsninger tilpasset deg.

​Daglig økonomi og sparing

Med kundeprogram fra Danske Bank får du en gebyrfri hverdag. Du får også sparekonto med god rente. 


Fordeler - daglig bruk av banken:
 • Gold Total for kr 25,- NOK per mnd.
 • Platinum Privat til ledere og nøkkelpersonell kr 50,- per mnd. 
 • 3 gebyrfrie kort, uten årsgebyr 
 • forsikringsdekninger knyttet til reise, kjøp og ulykke
 • gratis nødkontanter
 • bagasje – og nøkkelservice
 • 365Privat MasterCard med Norges råeste drivstoffrabatt
 • 24 timers sperretjeneste for kort
 • Våre beste innskuddsbetingelser på en egen Avtalekonto.
 • Er du under 34 år, kan vi tilby spareproduktet BSU med en rente på 3,10 %.
​​​​
 

​Finansiering

Danske Bank har markedets mest fleksible boliglånsprodukter og tilbyr alltid konkurransedyktige betingelser.

Fordeler bil- og boliglån:
 • Boligfinansiering fra 2,10 %, nom. rente, uansett lånebeløp innenfor 80 % av sikkerheten. Gjelder for bolig i Norge. For spesielle låneprodukter (utleieenheter, seilbåt og lignende) gjelder andre betingelser
 • Er du under 34 år, kan vi tilby Boliglån Ung fra 2,00 %, nom. rente, uansett lånebeløp innenfor 85 % av sikkerheten
 • Bilfinansiering med 0,5 % rabatt i forhold til enhver tids gjeldene prisliste for ordinære kundeforhold

Betingelsene forutsetter at du velger å bli aktiv kunde i  Danske Bank.


​Økonomisk trygghet

Vi hjelper deg med å finne ut om man er i stand til å takle uforutsette hendelser. Våre rådgivere kjenner de forsikrings- og pensjonsordninger du har i ditt arbeidsforhold og vil ta dette med i behovsvurderingen.

Vi hjelper deg med å gjennomføre en analyse tilpasset din nåsituasjon og synliggjør hvilke konsekvenser det vil ha hvis noe uforutsett skulle inntreffe.

Rabatt på etablering av personforsikringer 
Via vår samarbeidspartner på pensjon– og personforsikring, Danica Pensjon, vil du bli innvilget en rabatt på 50 % av etableringsomkostningene av personforsikringer i selskapet. 

Danske Bank samarbeider med If Skadeforsikring, og vi henviser alle nye kunder til en samtale med vår samarbeidspartner i forbindelse med etablering av kundeforholdet dersom du ønsker dette.
 

​Investering og pensjon

Vi hjelper deg med økonomisk planlegging for fremtiden. Pensjon og investering er sentrale og viktige områder i enhver økonomisk planlegging.

Start pensjonssparingen tidlig!
Våre anbefalinger for pensjonssparing tar hensyn til forventet utbetaling fra folketrygd, pensjonsordninger du har i ditt arbeidsforhold, fripoliser fra tidligere arbeidsforhold og eventuelle private ordninger. Summen av disse elementene sees opp mot dine ønsker for pensjonsinntekt/ -utbetaling og tidspunkt for overgang til pensjon, og danner utgangspunktet for våre anbefalinger.

Kompetent investeringsrådgivning
Vi hjelper deg med å avdekke din holdning til risiko og din tidshorisont når du skal investere. På den måten ivaretar vi dine ønsker og behov på best mulig måte. Alle våre rådgivere gjennomgår den nasjonale autorisasjonsordningen for finansielle rådgivere. I tillegg har vi egne investeringsrådgivere og formuesforvaltere som kan bistå i rådgivningen etter behov

Gjennom vår internasjonale forankring, har vi tilgang til en rekke spesialistmiljøer innenfor investeringsområdet, og tilbyr dermed en rekke meget gode og høyt rangerte produkter fra egne forvaltere eller eksterne leverandører.
 

​Nettbank og mobil

Med våre selvbetjente løsninger har du tilgang til banken på en enkel og sikker måte - når og hvor det måtte passe deg. Du velger selv om du vil bruke pc, mobil eller nettbrett.

Du får full oversikt over kontoene dine. Du kan blant annet betale regninger, bestille produkter og tjenester samt handle fond og aksjer.

Les mer og last ned appene her

Vi har også Nettmøte, som gjør at du kan holde møte med din rådgiver fra din egen stue.

Les om nettmøte her