Få boliglån fra 2,25 % rente - Danske bank

Få vår aller beste rente på boliglån med 2,25 % rente* 

Copyright 2016 Danske Bank

Danske Bank er tidligere kjent som Fokus Bank. Vi tilbyr personlig rådgivning, god service og produkter tilpasset kundenes behov. Som bank hjelper vi deg med å ta gode og trygge økonomiske beslutninger – i alle livets faser.
Danske Bank er i dag blant landets ledende banker.

Danske Bank A/S har tillatelse til å drive finansieringsvirksomhet og verdipapirforetak i Norge. Danske Bank er under tilsyn av det danske Finanstilsyn og av det norske Finanstilsynet. Danske Bank, Søndre Gate 13-15, 7466 Trondheim. Tlf Privat 08540, Bedrift 06030, fax 810 00 901, Swift: DABANO22, Org.nr: 977074010.
Copyright ©2008 - 2013 Danske Bank Group. Les Vilkår for bruk og Behandling av opplysninger og cookies og Bankens personvernregler ved besøk på webstedet til Danske Bank.

* Renten er beregnet ut fra et lån på - 2 millioner, nedbetalt over 25 år og lånetaker under 34 år. For deg over 34 år får du 3,25 % i effektiv rente.

SØK OM BOLIGLÅN

Skreddersydde løsninger

Boligkreditt, flytende eller fast rente
- sammen finner vi det boliglånet som dekker ditt behov.

Ønsker du å bestemme hvor mye og når du skal betale ned på lånet, kan Boligkreditt være løsningen for deg.

Fleksibilitet

Få et uforpliktende tilbud allerede i dag

Når du søker om lån eller finansieringsbevis vil du få et uforpliktende lånetilbud som du selv bestemmer om du vil benytte deg av eller ikke.

Hvilken nedbetalingstid kan jeg ha på lånet? 
Hos oss kan du ha inntil 30 års nedbetaling på lånet. Dette forutsetter at boliglånet ligger innenfor 75 % av boligens verdi.

Kan jeg få avdragsfrihet? 
Dersom du har et boliglån innenfor 70 % av boligens verdi, kan du søke om inntil 5 års avdragsfrihet. Dersom boliglånet er innenfor 60 %, kan du søke om inntil 10 års avdragsfrihet.

Hvor mye kan jeg låne? 
Lånesummen vil blant annet være avhengig av husstandens økonomi (f. eks. inntekter, gjeld og eiendeler) og belåning i boligen. Ingen kunder er i samme situasjon, og derfor foretar vi en analyse av økonomien din for å sikre at du også etter låneopptaket har god økonomi. Hvordan flytter jeg boliglånet mitt til dere? Vi ordner alt det praktiske rundt flyttingen av boliglånet. Du signerer på lånepapirene fra oss, og vi ordner resten.

Spørsmål og svar

Knallgod Rente!

Personlig rådgivning

Hos oss får du din egen autoriserte rådgiver. Din rådgiver har solid økonomisk kompetanse, så du kan føle deg trygg på at du får råd som er til det beste for din økonomi og situasjon. Enten det er snakk om investering, lån, forsikring eller sparing.