Ofte stilte spørsmål

Her kan du finne svar på ofte stilte spørsmål om Nettbank. Dette kan være tekniske spørsmål i forbindelse med installasjon og drift av Nettbank eller spørsmål om den daglige bruken av systemet.

Ofte stilte spørsmål

Logg inn med BankID
Logg inn med BankID
Bestilling, sperring og testing av BankID m.m.

Logg inn og bruk av BankID
Daglig bruk av nettbanken
Betale regninger, kontooverføringer, godkjennelse av betalinger, kontobevegelser m.m.

Daglig bruk av nettbanken
Bruk av E-safe key
Nettbank på din PC
Innstilling av nettleser, installasjon av Java m.m.

Nettbank på din PC

Nyttige lenker

Få fjernsupport
Det kan være til stor hjelp for vår support å ha mulighet til å se med på skjermen din.

Les mer om fjernsupport