Sjekk din PC

Skyldes ditt problem med nettbanken dine programmer eller programversjoner? Prøv vår Sjekk din pc funksjon for å finne ut av dette. Denne funksjon sjekker automatisk din pc´s spesifikasjoner.

Se om din pc oppfyller de tekniske krav
I boksen nedenfor kan du se, om din pc oppfyller de tekniske krav.
Hvis du ser en hake ved alle punkter i statuskolonnen, oppfyller din pc kravene til bruk av vår nettbank. Hvis du ser et rødt kryss ved et eller flere punkter, bør du følge anbefalingene og oppdatere din pc for at få full utnyttelse av nettbanken.

Java skript er deaktivert i din nettleseren. Din datamaskin kan ikke åpne nettbanken for øyeblikket