Tekniske krav

Du kan uten problemer bruke vår hjemmeside og nettbank hvis du har en nyere PC. For å få mest nytte av hjemmeside og nettbank bør du være oppmerksom på et par forhold:

Nettleseren
Nettleseren (browser) er det programmet som brukes til å vise hjemmesider med. Ditt valg av nettleser er derfor avgjørende for hvordan du opplever en hjemmeside. Nettlesere vi har kvalitetssikret og testet i nettbanken

Skjermoppløsning
Din skjerms oppløsning og størrelse påvirker hjemmesidenes utseende. Vi designer våre hjemmesider og nettbank med en skjermoppløsning på 1024 x 768 pixlar som er standardoppløsningen for en 17" skjerm. Er din skjermoppløsning mindre en det kommer du til å få en scrollemeny på den høyre siden og nede på skjermen som du kan benytte.